عوارض برداشتن خال صورت
برداشتن خال از جمله دغدغه های زیبایی برای افرادی است که وجود انواع خال ها بر روی صورت یا بدن خود را نوعی معضل می دانند. برداشتن خال جز در موارد خاص جنبه زیبایی دارد و حتما باید توسط متخصصان زیبایی صورت بگیرد.
آیا برداشتن خال درد دارد؟
بی حسی موضعی روشی است که معمولا برای انجام این گونه اقدامات زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. بعد از برداشتن خال احتمال کمی درد و سوزش وجود خواهد داشت که در چنین مواردی پزشکان برای کنترل درد و التهاب ناشی از آن داروهای ضد التهابی را ممکن است تجویز کنند. خال های گوشتی بزرگتر ممکن است درد بیشتری نسبت به خال های ظریف تر داشته باشند. علی رغم وجود درد و التهاب در ساعات اولیه برداشتن خال، در صورتی که درد و یا حالت ناراحت کننده آن هم چنان ادامه داشته باشد، نیازمند بررسی های پزشکی می باشد.
آیا برداشتن خال خطرناک است؟
معمولا برداشتن خال عوارض چندانی را با خود به همراه ندارد. همانند هر عمل جراحی، این روش بدون عوارض نخواهد نبود و در مواردی هر چند نادر ممکن است خطراتی را در پی داشته باشد. خال های گوشتی با اندازه بزرگ ممکن است به کمک چاقو و برش حذف شوند در این صورت بخیه زده خواهند شد. برای پیشگیری از عفونت، این بخیه ها نیازمند مراقبت و رعایت اصول بهداشتی می باشند. البته این احتمال وجود دارد که پزشکان برای کنترل بروز عفونت، داروهای آنتی بیوتیکی تجویز کنند.
برداشتن خال های مادرزادی
خال های بدن انواع مختلفی دارند که یکی از این نوع خال ها، خال های ملانوسیتی هستند که به رنگ قهوه ای دیده می شوند. این نوع خال ها می توانند مادرزادی باشند یا در گذر زمان به وجود بیایند. خال های مادرزادی باید قبل از برداشته شدن توسط متخصص پوست و زیبایی از لحاظ های مختلف بررسی شوند. چون بعضی از این خال بدخیم هستند و دچار تغییرات ظاهری مشهودی می شوند و حتما باید برداشته شوند؛ به عبارت دیگر برداشتن خال های بدخیم بیش از آن که جنبه زیبایی داشته باشد، جنبه سلامتی دارند.
برداشتن خال هایی که در گذر زمان ظاهر می شوند
معمولا این نوع خال ها با آغاز دهه سوم زندگی فرد ظاهر می شوند و شایع ترین زمان ظاهر شدن این خال ها بین 30 تا 60 سالگی است. این نوع خال ها حتما باید توسط متخصص پوست و زیبایی مورد معاینه قرار بگیرند و تمامی معاینات لازم بر روی راین نوع خال ها انجام شود.
برداشتن خال با لیزر
پس از آن که نوع خال مشخص شد و تمام معاینات لازم بر روی آن صورت گرفت، نوبت آن است تا پزشک متخصص پوست و زیبایی نوع عمل برداشتن خال را انتخاب کند. معایناتی که بر روی خال مورد نظر برای برداشتن صورت می پذیرد، این مسئله را روشن می کند که برداشتن خال باید از چه طریقی باشد.
یکی از راه های برداشتن خال لیزر است که در این روش با دستگاه لیزر و معمولا در چند مرحله خال مورد نظر را با لیزر می سوزانند.
عوارض جانبی برداشتن خال با لیزر
برداشتن خال با لیزر عوارض جانبی آنچنانی ای ندارد و معمولا قرمزی و تیرگی بعد از لیزر کردن بر روی پوست باقی می ماند که آن هم در گذر زمان رفع می شود. در صورت نیاز پزشک متخصص دارو هایی برای کاهش این التهاب و تیرگی پوست تجویز می کند.
برداشتن خال با جراحی
معمولا خال های گوشتی برای نتیجه گیری بهتر باید جراحی شوند. جراحی برداشتن خال یک عمل سرپایی محسوب می شود و تنها به داروی بی حسی موضعی نیاز و معمولا طول جراحی از 20 دقیقه تجاوز نمی کند.
عوارض جانبی برداشتن خال با جراحی
این نوع عمل برای برداشتن خال جز اسکار به جا مانده از جراحی هیچ عوارض جانبی دیگری ندارد و برای اینکه جای اسکار بر روی پوست فرد باقی نماند، پزشک متخصص از پمادها و انواع داروهای لازم برای تجویز به بیمار استفاده می کند.
بدون دیدگاه